Opbergrekken kopen? 100% op maat | Stellingkast.nl

Opruimen doe je met een opbergrek van Stellingkast.nl

Kies jouw perfecte opbergrek, maak ruimte !

Of je nu je keuken, garage, schuur, of een andere ruimte wilt organiseren, maak dan gebruik van onze stellingkasten. De variatie aan afmetingen en accessoires geven je de mogelijkheid jouw opbergrek naar wens samen te stellen. Bij stellingkast.nl begrijpen we dat een opgeruimde ruimte bijdraagt aan een rustige en een georganiseerde omgeving. De uitgebreide mogelijkheden van de opbergrekken biedt oplossingen voor al je opberg behoeften.


Opruimen doe je met een opbergrek van Stellingkast.nl
Opruimen doe je met een opbergrek van Stellingkast.nl stellingkast-nl-137.jpg stellingkast-nl-236.jpg stellingkast-nl-39.jpg Stellingkast-nl-422.jpg stellingkast-nl-62.jpg Stellingkast-nl-359.jpg Stellingkast-nl-349.jpg

Opbergrekken op maat = Ruimte-optimalisatie

Maak gebruik van onze opbergrekken om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Als je bijvoorbeeld een smal hoekje in je keuken wilt benutten met een opbergrek of extra opslagruimte in je garage nodig hebt, je schuur wilt organiseren middels een stalen opbergrek, dan hebben wij de oplossing voor jou.

Wij hebben een online tool ontwikkeld zodat je zelf je opbergrek kunt configureren, maak je eigen opberg configuratie op maat.

Accessoires zorgen voor ruimte en overzicht

Bij Stellingkast.nl gaan we verder dan alleen de basis. We bieden een uitgebreid assortiment accessoires, zoals schuifdeursets, zij- en achterwanden, vakverdeelsets, laden (100% uittrekbaar), deurtjes en meer. Maak gebruik van de mogelijkheden en bouw je eigen opbergkast passend in de ruimte.

Of je nu op zoek bent naar een opbergoplossing voor je garage, schuur of kantoor, de stellingkasten maken mogelijk dat je ruimte georganiseerd en overzichtelijk blijft. Ontdek nu de veelzijdigheid en functionaliteit van onze stellingkasten als opbergrekken en creëer een geordende leefomgeving!


Opbergrekken voor elke toepassing

Of je nu op zoek bent naar een laag opbergrek dat onder je werkbank past of een opbergrek tot in de nok van de zolder, Stellingkast.nl biedt de oplossing. We hebben een breed scala aan opties beschikbaar. De opbergrekken zijn geschikt voor diverse toepassingen, het opbergen van gereedschap tot het opslaan van je voorraad.


Stijlvol en functioneel

Onze industriële opbergrekken zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook strak uit. De opbergrekken kunnen eventueel in een gekozen RAL kleur worden uitgevoerd, waaronder mat zwart voor een eigentijdse uitstraling. Of je nu je keuken wilt organiseren, je garage wilt opruimen of extra opbergruimte nodig hebt in je schuur, maak gebruik van de opbergrekken en organiseer je ruimte.


Ontdek jouw perfecte opbergrek

Bij Stellingkast.nl begrijpen we dat opbergoplossingen vaak maatwerk zijn. Wij bieden een breed scala aan opbergrekken in verschillende afmetingen, zodat je een goede match kunt vinden voor je behoeften.

Ontdek de mogelijkheden van slimme opbergoplossingen, samen met Stellingkast.nl. Bekijk onze uitgebreide collectie en vind jouw ideale opbergrek, ga voor een opgeruimde en georganiseerde ruimte. Het organiseren van je ruimte met onze functionele opbergrekken wordt een fluitje van een cent.


Opruimen doe je samen met Stellingkast.nl. Bouw je eigen stellingkast online voor een passende opslagoplossing.

Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

Stellingkast-wandkast-52.jpg

Garage-schuur

Pasklare stellingkasten. voor overzicht in je inloopkast

Inloopkast

stellingkast-zolder-1.jpg

Zolderstelling

Stellingkast-wandkast-26.jpg

Wandkast

stellingkast-nl-469.jpg

Boekenkast

voorraadkast-stellingkast.jpg

Voorraadkast