Presentatiekasten

Presenteren doe je met onze Industriële winkelstellingen!

Winkelstellingen op maat 

Een effectieve presentatie begint met slimme indeling en gebruik van ruimte. Onze presentatiekasten zijn geschikt om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, de diversiteit aan afmetingen maakt dat mogelijk. De legplanken zijn op elke hoogte in te delen. Daarnaast zijn diverse accessoires beschikbaar zoals presentatiewanden waarop inhanghaken kunnen worden geplaatst. Ook kleding, electronica, speelgoed of boeken kunnen goed worden gepresenteerd. Door gebruik te maken van veelzijdige stellingkasten heb je snel je winkel op orde, wij leveren de winkelstellingen uit eigen voorraad.


presenteren-431.jpg
presenteren-431.jpg Stellingkast-nl-421.jpg Stellingkast-nl-383.jpg stellingkast-nl-162.jpg stellingkast-nl-107.jpg Stellingkast-nl-285.jpg stellingkast-nl-35.jpg

Laat jouw producten schitteren met onze presentatiekasten

Een verkeerde presentatie kost geld! Dat snappen wij maar al te goed. Als het gaat om het presenteren van jouw producten, begrijpen we bij Stellingkast.nl dat uitstraling van groot belang is. Onze eigentijdse presentatiekasten kunnen jouw producten in de schijnwerpers zetten. Ga voor een industrieel design. De stellingkasten kunnen in je gekozen kleur worden voorzien van poederlak, zodat jouw winkelinrichting past bij de uitstraling die je voor ogen hebt. 

Ontdek hoe onze kasten jou kunnen helpen bij het perfect presenteren van jouw assortiment.


Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

Industriële winkelstelling op maat-275

Winkelstelling

stellingkast-nl-467.jpg

Confectie