Zolder stellingen | Optimale zolderinrichting | Stellingkast.nl

Opbergruimte tot in de nok, een zolderstelling geeft ruimte

Probleemloos, onder elk schuin dak

De zolder heeft natuurlijk vaak een schuin dak, voor de stellingkasten van Stellingkast.nl is dat geen probleem, van laag bij de grond tot in de nok van het dak kunnen we maatwerk leveren. Dankzij de diverse maatvoeringen kunnen onze kasten probleemloos langs elke wand  worden geplaatst. Het flexibele design van de stellingkasten is de oplossing voor elke zolder. 

De stellingkasten geven je de ruimte !


stellingkast-zolder-1.jpg
stellingkast-zolder-1.jpg stellingkast-nl-176.jpg zolderkast-175.jpg Stellingkast-nl-453.jpg Stellingkast-nl-425.jpg

Optimaliseer jouw zolder, kies voor stellingkasten

De zolder is vaak een veelzijdige ruimte met specifieke uitdagingen, vooral als het gaat om opbergen. Bij Stellingkast.nl begrijpen we dat jouw zolder optimaal benut moet worden. Onze zolder stellingen zijn speciaal ontworpen om jouw zolderruimte te organiseren en te maximaliseren. Ontdek hoe onze stellingen jou kunnen helpen bij het creëren van de perfecte zolderinrichting.


Zolderinrichting op maat

We horen je zeggen, “maar mijn zolder is apart”. Elke zolder is anders, met unieke hoeken en schuine daken. Daarom bieden we zolder stellingen die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt, een handige indeling wilt creëren, of een zolder schuifkast wilt installeren, wij hebben de oplossingen voor jouw zolderruimte. 


Slim ruimtegebruik

Een georganiseerde zolder begint met slim gebruik van de beschikbare ruimte. Onze zolder stellingen zijn in vele afmetingen beschikbaar, ook kan de stellingkast variëren in de hoogte zodat je de zolder optimaal kunt benutten, zelfs onder schuine daken. Met onze stellingen kun je al jouw spullen georganiseerd en toegankelijk houden.

Stellingkast.nl staat voor flexibiliteit met een functioneel design. Eventueel kunnen de stellingen ook in kleur geleverd worden, zodat je jouw zolder kunt inrichten die bij jouw smaak past. Een opgeruimde zolder met praktische stellingkasten, daar wordt je een beetje blij van.


Zolder met dakkapel indelen

Heb je recent een dakkapel geplaatst? Slim, dat is vaak echt een goede investering in je eigen huis. Een dakkapel is een functionele toevoeging, ook geeft dat extra opbergruimte, zonder dat je loopruimte inlevert. Om de investering nog beter uit te laten komen is het raadzaam eventuele schuine kanten af te werken en de ruimte onder je vensterbank goed te benutten. Neem contact met ons op, en wij denken graag met je mee je zolder optimaal in te richten, zo kun je nog meer ruimte maken door de stellingkasten op maat te plaatsen.


Zolder stelling kopen? Kies voor Stellingkast.nl

Of je nu extra opslagruimte nodig hebt, jouw zolder wilt inrichten als hobbyruimte of gewoon je zolderinterieur wilt verbeteren, onze zolder stellingen helpen je om het meeste uit de zolderruimte te halen.

Stellingkast.nl levert hoogwaardige zolder stellingen. Transformeer jouw zolder in een georganiseerde en praktische ruimte met slim gekozen stellingkasten.


Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

Stellingkast-wandkast-52.jpg

Garage-schuur

Opruimen doe je met een opbergrek van Stellingkast.nl

Opbergrek

Pasklare stellingkasten. voor overzicht in je inloopkast

Inloopkast

Stellingkast-wandkast-26.jpg

Wandkast

stellingkast-nl-469.jpg

Boekenkast

voorraadkast-stellingkast.jpg

Voorraadkast