Roomdivider kopen? 100% op maat | Stellingkast.nl

Configureer je roomdivider op maat !

Roomdivider, spelen met afmetingen...

Wat smallere elementen naast elkaar of dan juist een breder stellingdeel tussenin, de verschillende legborden speels laten verspringen. Hier en daar een deurtje of juist een perfo paneel. Dan je stellingkast expres in het midden van de ruimte plaatsen, je roomdivider op maat is geboren. Zowel de verschillende afmetingen als de onbegrensde verstelbaarheid, maken de stellingkast dan ook geschikt als volwassen roomdivider.

Een roomdivider is niet alleen een meubelstuk dat ervoor zorgt dat de ruimte wordt opgedeeld, deze kan ook nog worden gebruikt om je spullen een plek te geven. Dit wordt vaak gezien als een oplossing om de ruimte te structureren, maar kan ook dienen als een opvallend stijlelement in je interieur. 

Stellingkast-nl-427.jpg
Stellingkast-nl-427.jpg Stellingkast-nl-403.jpg stellingkast-nl-60.jpg Stellingkast-nl-447.jpg Stellingkast-nl-446.jpg

Bestel je stellingkast als roomdivider online bij stellingkast.nl

Wil je een stellingkast als roomdivider bestellen voor thuis of op de zaak?  De roomdivider is uit voorraad snel leverbaar. Je kunt ook gebruik maken van onze montageservice, zodat je zelf niet hoeft te klussen. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


Stellingkast.nl is dé specialist in stellingkasten als roomdivider voor kantoor. Bestel vandaag nog je stellingkast als roomdivider en profiteer van onze scherpe prijzen, hoge kwaliteit en uitstekende service.


Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

stellingkast-nl-15.jpg

Kantoorkasten

Slim opbergen in het archief met stellingkasten-342

Opbergen-archief