Inloopkast kopen? 100% maatwerk! | Stellingkast.nl

Pasklare stellingkasten....voor overzicht in je inloopkast

Organiseer je inloopkast met confectiestellingen

Bij Stellingkast.nl begrijpen we dat een goed georganiseerde garderobe essentieel is voor een gevoel van rust en functionaliteit, ook in je inloopkast. Onze stellingkasten bieden voldoende accessoires om je inloopkast in te richten die past in de beschikbare ruimte. Dankzij de diverse maatvoeringen die beschikbaar zijn kun je altijd de optimale inrichting realiseren, je eigen garderobe- of inloopkast.


Pasklare stellingkasten. voor overzicht in je inloopkast
Pasklare stellingkasten. voor overzicht in je inloopkast Stellingkast-inloopkast-zolderkast.jpg Pasklare stellingkasten. voor overzicht in je inloopkast-81 Pasklare stellingkasten. voor overzicht in je inloopkast-197


Maak gebruik van onze accessoires voor garderobekasten en inloopkasten.

Bij het inrichten van je garderobekast of inloopkast is het fijn om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Een breed scala aan accessoires zijn beschikbaar zodat je jouw kledingrek nog beter kunt inrichten. De legborden en confectiestangen bieden ruimte voor al je kleding, deze kunnen in stappen van 2,5 cm op hoogte geplaatst worden, terwijl de 100% uittrekbare lades extra opbergruimte bieden voor jouw accessoires zoals sieraden, sokken en riemen. Zo kun je jouw garderobekast of inloopkast volledig personaliseren en aanpassen aan jouw specifieke wensen.


Jouw stellingkast in een passende RAL kleur

De kledingkasten kunnen worden voorzien van poederlak in je gekozen RAL kleur, daarnaast zijn de confectiestellingen te configureren in de gewenste afmeting zodat je je eigen unieke pasklare inloopkast verkrijgt. Of je nu een neutrale tint verkiest die past bij de rest van je interieur, of juist een opvallende kleur wilt gebruiken om een statement te maken, de kleurcoating zorgt voor een nog mooiere uitstraling van jouw  garderobekast of inloopkast. De stellingkasten bieden opbergoplossingen met functioneel design.


Voordelen van stellingkasten in je inloopkast

-Opbergruimte: je kledingkast is flexibel in te delen, passend voor je kleding en accessoires.  

-Industrieel design: passend in je ruimte

-Overzichtelijk: in één oogopslag overzicht in je gehele kledingkast. 


Slimme ruimte optimalisatie in je inloopkast

Zo'n kledingruimte is soms best moeilijk in te richten. Heb je hulp nodig bij het inrichten van de ruimte met de stellingkasten ? Neem gerust contact op, wij helpen je graag aan de hand van een tekening je inloopkast optimaal te benutten.Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

Stellingkast-wandkast-52.jpg

Garage-schuur

Opruimen doe je met een opbergrek van Stellingkast.nl

Opbergrek

stellingkast-zolder-1.jpg

Zolderstelling

Stellingkast-wandkast-26.jpg

Wandkast

stellingkast-nl-469.jpg

Boekenkast

voorraadkast-stellingkast.jpg

Voorraadkast