Boekenkasten | Ruimtebesparende oplossingen | Stellingkast.nl

Samen met Stellingkast.nl bouw je online je eigen boekenkast

Zet alle boeken op z'n plek. 

Op onze site kun je online je eigen boekenkast configureren, een passend en flexibel design op maat, wie wil dat nou niet. 

De boekenkasten vinden dan ook hun weg in elk interieur. Hoge of lage boekenkasten, naturel of zwart, met of zonder deuren, wij helpen je graag.

De boekenkasten worden uit eigen voorraad snel geleverd. Ook de verschillende accessoires zoals boekensteunen, vakverdeelschotten, laden, zijwanden en meer zijn direct beschikbaar. Samen met Stellingkast.nl vindt je de boekenkast die voldoet aan jouw wensen.


stellingkast-nl-469.jpg
stellingkast-nl-469.jpg Stellingkast-nl-454.jpg stellingkast-nl-86.jpg stellingkast-nl-139.jpg

De voordelen van onze boekenkasten

De boekenrekken zijn naar wens in te delen zodat je de boeken een logische plek kunt geven waardoor je het overzicht van je boeken behoudt. Boekensteunen en zijwanden zijn beschikbaar zodat je boeken keurig netjes blijven staan. Dat zorgt voor een langere levensduur van je boeken. Daarnaast zijn de boeken beter beschermd tegen stof, vocht en beschadigingen.

-Overzicht creëren

-De boekenkasten zijn snel uit onze eigen voorraad leverbaar

-Stellingkasten op maat, efficiënt in te richten

-Accessoires zoals boekensteunen en zijwanden zijn beschikbaar

-In mat zwart of in kleur leverbaar

-Deuren, laden, lectuurlegborden en meer...bouw je eigen boekenkast


Boekenkast inrichten naar wens

Bij Stellingkast.nl zijn de keuzes reuze! Wij kijken namelijk niet alleen naar de functionaliteit van de kasten die wij leveren, maar gaan veel verder dan dat. Zo kun jij jouw eigen boekenkast samenstellen, denk hierbij aan de keuze voor de grootte van de kast of bijvoorbeeld de kleur van de kast waarbij er een keuze uit RAL-kleuren bestaat. Zo kun jij jouw gepersonaliseerde kast helemaal passend maken aan jouw interieur. 

Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden om accessoires toe te kunnen voegen aan jouw kast, denk hierbij aan deuren sets, zij- en achterwanden, lectuurlegborden, vakverdeling, schuifdeurtjes en meer. Zo creëer je een boekenkast die niet alleen je boekencollectie stijlvol organiseert, maar ook een echte eyecatcher is in je interieur. 

Ontdek nu de mogelijkheden van onze stellingkasten als boekenkasten en breng orde en design in je leeservaring!


Boekenkasten voor thuis of op de zaak

Ruimtes waar je geen raad mee weet ? Denk je bij jezelf "hoe krijg ik de boel op orde" ? Wij bieden wandrekken, boekenkasten, opbergrekken die snel leverbaar zijn in vele afmetingen. Een boekenkast onder een schuin dak, een hoge hal, een lage TV kast in je woonkamer of een klein boekenkastje voor naast je bed, het is mogelijk.


Ook houten boekenkasten zijn leverbaar

We leveren metalen en vuren houten boekenkasten. Voor de opslag van een archief of boeken wordt er ook vaak voor houten boekenkasten gekozen. Hout is duurzaam en gaat jarenlang mee. Een boekenkast van hout heeft ook een isolerende eigenschap, van nature zorgt hout ervoor dat de schoonheid van boeken langer behouden kan worden omdat hout bescherming biedt tegen temperatuur en vochtigheidsveranderingen. 
Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

Stellingkast-wandkast-52.jpg

Garage-schuur

Opruimen doe je met een opbergrek van Stellingkast.nl

Opbergrek

Pasklare stellingkasten. voor overzicht in je inloopkast

Inloopkast

stellingkast-zolder-1.jpg

Zolderstelling

Stellingkast-wandkast-26.jpg

Wandkast

voorraadkast-stellingkast.jpg

Voorraadkast