Kantoorkast kopen? | Stellingkast.nl

Stellingkasten, ook met deurtjes....industriele kantoorkasten op maat

Wat kun je de kantoorkasten dan goed inrichten...

Ordners die je vaak nodig hebt op de open schappen en rommelige items achter de deurtjes. Deze deurtjes zijn in verschillende afmetingen en decors te verkrijgen, daarnaast ook nog op elke gewenste hoogte te plaatsen. Een geheel metaal design in naturel metaal of juist voorzien van poederlak in je bedrijfskleur. Ook is het mogelijk de deuren met een gekozen houtprint te gebruiken.

Wij begrijpen dat het daarom van belang is om de juiste meubels aan te schaffen voor de werkzaamheden die verricht worden. Laat ons je helpen om een werkomgeving te creëren waarbij alles binnen handbereik is en jouw documenten en kantoorspullen netjes zijn opgeborgen. Wij streven ernaar om jouw kantoorinrichting te laten evalueren met flexibiliteit en groei.stellingkast-nl-15.jpg
stellingkast-nl-15.jpg stellingkast-nl-51.jpg stellingkast-nl-152.jpg stellingkast-kantoorkast-1 stellingkast-nl-77-eigentekst.jpg stellingkast-nl-96-eigentekst.jpg

Kantoorkasten blijven onmisbaar

In elke zakelijke omgeving is het van belang om alle documenten en kantoorbenodigdheden logisch en ordelijk een plek te geven. De kantoorkast is hierbij een onmisbaar opbergmeubel. Onze kantoorkasten zijn flexibel in te delen, documenten kunnen dan logisch worden opgeborgen en zijn dan gemakkelijk terug te vinden. Daarnaast zijn de metalen deuren, zijwanden en achterwanden te gebruiken als magneetbord. Je kunt bijvoorbeeld een heel groot planbord of inspiratiebord formeren met meerdere deuren zodat er een hele magneetwand ontstaat. De stellingkasten zijn in vele afmetingen beschikbaar, elke kantoorruimte klein of groot kan op maat worden ingericht middels de metalen kantoorkasten.


Maatwerk voor jouw kantoorinrichting

Ben je opzoek naar inspiratie voor jouw kantoorinrichting thuis? Wij hebben een ideale tool ontwikkeld zodat je online je eigen kantoorkast kunt configureren. De stellingkast poedercoaten in een passende kleur en voorzien van deurtjes of andere accessoires maken de kantoorkasten geschikt voor elke inrichting.


Industriele kantoorkasten voor een georganiseerd kantoor

De kantoorkasten zijn praktisch in te delen en tegelijkertijd stijlvol. Kies de juiste afmeting met de juiste kleur, bepaal het karakter van je kantoor. Of je op zoek bent naar een eigentijdse opbergkast, een archiefkast van metaal of een complete roomdivider...onze stellingkasten maken het mogelijk.

Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

Slim opbergen in het archief met stellingkasten-342

Opbergen-archief

Stellingkast-nl-427.jpg

Roomdivider