Werkplaats Stellingen | Efficiënte werkplaatsinrichting | Stellingkast.nl

Garagestellingen en werktafels voor in uw werkplaats!

Werkplaatsinrichting op maat

Elke werkplaats is uniek, de stellingrekken van Stellingkast.nl bieden uitkomst. De garagestellingen zijn in vele afmetingen uit voorraad leverbaar. Configureer jouw garagestelling online op maat . Of je nu je garage als hobbyruimte wil gebruiken of een professionele werkplaats wil creëren, wij helpen je graag je ruimte naar wens in te delen.

Stellingkast-nl-470.jpg
Stellingkast-nl-470.jpg 20171027_120115.jpg Stellingkast-nl-456.jpg Stellingkast-nl-377.jpg stellingkast-nl-109.jpg Stellingkast-nl-411.jpg

Efficiënt ruimtegebruik

Een georganiseerde werkplaats begint met slim gebruik van de beschikbare ruimte. Onze werkplaats stellingen zijn ontworpen om de ruimte optimaal te benutten, met legborden, gereedschapshaken en andere accessoires om al jouw gereedschap en materialen overzichtelijk te houden. Daarnaast zijn de garagestellingen in tal van afmetingen uit voorraad leverbaar.


Flexibel en functioneel

De veelzijdige stellingkasten bieden plek voor al je gereedschap, kratten, dozen en meer. De verschillende accessoires zoals metalen ladendeuren, zijwanden, gereedschapswanden, vakverdeling, werkbladen, enz.....bieden uitkomst bij de inrichting van je werkplaats. De legborden en verschillende accessoires zijn elke 2,5 cm in hoogte te verstellen zodat al je spullen op maat kunnen worden ingedeeld.


Werk effectief

Of je nu aan voertuigen sleutelt, meubels maakt, of andere projecten onderneemt, onze werkplaats stellingen helpen je om jouw werkzaamheden efficiënt uit te voeren. Al jouw gereedschap en materialen zijn naar wens in te delen, daar worden we een beetje blij van !


Kies voor Stellingkast.nl

Waarom elders zoeken voor jouw werkplaatsinrichting? Stellingkast.nl biedt veelzijdige werkplaats stellingen die voldoen aan al jouw eisen. Transformeer jouw werkruimte vandaag nog in een georganiseerde en praktische omgeving met onze stellingen en werktafels.Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

Stellingkast-nl-336.jpg

Archief

Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek

Magazijnstelling

Stellingkast-nl-293.jpg

Confectie