Winkelstellingen voor presentatie en organisatie | Stellingkast.nl

Industriële winkelstelling op maat !

Voor elke winkel een maatoplossing

Stellingkasten zijn onmisbaar in een goed georganiseerde winkel. Dankzij een breed scala aan afmetingen zijn ze perfect aan te passen aan elke winkelruimte. Of je nu een kledingwinkel, boekhandel of speelgoedwinkel hebt, onze degelijke stellingkasten geven je winkelruimte een robuuste uitstraling en zijn uiterst stevig. Bovendien hebben we altijd ruime voorraad, zodat we snel een maatwerkoplossing kunnen bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Industriële winkelstelling op maat-275
Industriële winkelstelling op maat-275 Industriële winkelstelling op maat-17 Industriële winkelstelling op maat-108 Industriële winkelstelling op maat-273 Industriële winkelstelling op maat-97 Industriële winkelstelling op maat-274

Aan te passen aan je specifieke wensen

Wij zijn trots op onze uitgebreide collectie praktische accessoires die je stellingkast compleet maken voor jouw winkelinrichting. Gebruik onze confectiestangen om kleding stijlvol te presenteren, kies bijvoorbeeld voor perfo achterwanden om producten middels inhanghaken te presenteren. Of je nu een elegante boetiek of een speelgoedparadijs runt, onze stellingkasten en accessoires zorgen ervoor dat jouw winkel dé plek is om je producten te presenteren en klanten te inspireren.


Winkelstellingen op maat

De metalen stellingkasten zijn in vele maatvoeringen leverbaar, daarnaast kunnen deze worden voorzien van poederlak in een passende kleur. Kies zwarte winkelstellingen zodat je producten goed opvallen of kies naturel metalen stellingkasten voor een industrieel design. 

Diverse accessoires zijn beschikbaar zoals lectuurlegborden, perfo achterwanden, inhanghaken, kledingstangen en meer.


Presenteer jouw producten 

Of je nu kleding, elektronica, of andere producten verkoopt, onze winkelstellingen helpen je om jouw assortiment op een aantrekkelijke manier te presenteren. De winkelstellingen bieden verkoopruimte aan jouw producten.


Je winkel effectief inrichten

Een goed ingerichte winkel begint met slim ruimtegebruik. De stellingkasten zijn in de diverse afmetingen leverbaar zodat we altijd een passende inrichting kunnen aanbieden. Ook lage stellingkasten zijn van belang in je winkel, plaats in het midden de lage winkelstellingen en zorg dat je winkel overzichtelijk is. Verschillende accessoires zijn beschikbaar, gebruik bijvoorbeeld perfo zijwanden voor presentatiehaken, kledingstangen en legplanken zijn eindeloos te combineren of juist afzonderlijk te gebruiken en op elke gewenste hoogte te plaatsen.


Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

presenteren-431.jpg

Presenteren

stellingkast-nl-467.jpg

Confectie