Hoogwaardige magazijnstellingen | Efficiënt magazijnbeheer | Stellingkast.nl

Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek

Magazijnstellingen op maat, een flexibel systeem

Bij Stellingkast.nl begrijpen we dat het efficiënt indelen en beheren van je magazijn van essentieel belang is voor soepele bedrijfsprocessen. De industriële magazijnstellingen van stellingkast.nl bieden de ideale oplossing voor het efficiënt opslaan van je producten in het magazijn. Of het nu gaat om dozen, kratten of andere verpakkingen, de magazijnstellingen zijn geschikt voor bijna elke toepassing.

Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek
Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek-133 Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek-290 Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek-370 Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek-122

De voordelen van onze magazijnstellingen

Kies voor Stellingkast.nl, ook als het gaat om magazijnstellingen? De scherpe prijzen en talloze mogelijkheden zijn vaak doorslaggevend. Of je op zoek bent voor magazijnstellingen in een groot warehouse of het magazijn van je webwinkel moet ingericht worden, Stellingkast.nl kan je de oplossing bieden.

-IJzersterk design

-Vele afmetingen uit voorraad beschikbaar

-Flexibel systeem

-Snel leverbaar

-Stellingkast.nl levert uit eigen voorraad, geen internet doorvoerkanaal

-Goed bereikbaar, ook telefonisch en per mail


Montage en indeling

Het monteren van kan magazijnstellingen kan eenvoudig en snel, zodat jij jouw magazijnruimte in een handomdraai kunt optimaliseren. Natuurlijk kunnen wij de montage van de magazijnstellingen voor u verzorgen, wij beschikken over de juiste mensen en kennis om je magazijn professioneel en strak in te richten.

Flexibel stellingsysteem van Stellingkast.nl, de legborden zijn in vele afmetingen leverbaar en bovendien in stappen van 2,5 cm in hoogte te verstellen zodat de producten steeds weer naar wens kunnen worden ingedeeld.


Vele accessoires beschikbaar

Diverse accessoires zijn beschikbaar. Stellingkast.nl is innovatief, we ontwikkelen diverse accessoires en verbeteren reeds bestaande producten. Wij werken samen met een selectie van betrouwbare Europese fabrikanten zodat we aan jouw specifieke behoeften kunnen voldoen.

-Vakverdeling

-Achterwanden en zijwanden

-Geperforeerde wanden voor handige inhanghaken

-Laden met vakverdeling

-Deurensets


Kies voor overzicht !

Een georganiseerd magazijn is een efficiënt magazijn. Daarom bieden we niet alleen magazijnstellingen, maar ook oplossingen voor een overzichtelijke indeling. Van kleine magazijnstellingen tot grote stalen stellingen, we hebben alles om jouw magazijn overzichtelijk en efficiënt te maken. Deel jouw magazijn efficiënt in, maak de looproute en tijd per paklijst korter. Wij denken ongeacht magazijngrootte graag mee, en leveren altijd maatwerk voor een scherpe prijs.


Magazijnstellingen kopen? Kies Stellingkast.nl

Ben je op zoek naar magazijnstellingen om jouw opslagruimte te optimaliseren? Kies dan voor Stellingkast.nl. Wij bieden hoogwaardige, betaalbare magazijnstellingen die aan al jouw behoeften voldoen. Met onze producten wordt magazijnbeheer een fluitje van een cent. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw magazijn te transformeren.


Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

Stellingkast-nl-336.jpg

Archief

Stellingkast-nl-470.jpg

Werkplaats

Stellingkast-nl-293.jpg

Confectie