Confectie

Organiseer je magazijn, ook confectie in onze veelzijdige stellingkasten

Organiseer de confectie in het magazijn

Ben je op zoek naar een efficiënte oplossing voor het organiseren van de confectie in het magazijn? Onze stellingkasten geven je de mogelijkheid je magazijn effectief in te richten.
De veelzijdigheid en aanpasbaarheid maken de stellingkasten zeer geschikt. Een professioneel opslagsysteem speciaal ontwikkeld voor het magazijn. De confectiestangen en legborden, verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kunnen eenvoudig op de gewenste hoogte worden geplaatst voor een efficiente indeling.  Zo kun je “hang- en leg” kleding eindeloos combineren. Zijwanden en achterwanden zijn handig zodat de kleding niet verschuift en uit het rek kan vallen, ook schuifschotten maken een goede indeling mogelijk.


Stellingkast-nl-293.jpg
Stellingkast-nl-293.jpg stellingkast-nl-2.jpg stellingkast-nl-7.jpg Stellingkast-nl-294.jpg stellingkast-nl-168.jpg

De stellingkast voor je confectie, kledingstangen en legborden

Om een georganiseerd en gestroomlijnd magazijn te creëren, bieden onze stellingkasten de mogelijkheid om hangkleding te combineren met artikelen die op legborden kunnen worden geplaatst. Haal het beste het uit je magazijnruimte en beheer de opslag van de confectie.
Kies voor onze stellingkasten en ervaar een geoptimaliseerd en georganiseerd magazijn!

Opslaan van kleding en textiel....Stellingkast.nl biedt uitkomst

Ook voor kledij die hangend opgeslagen kan worden, biedt Stellingkast.nl passende oplossingen. Met de basiselementen kun je de ruimte in het kledingmagazijn naar wens indelen. De commerciële kledingrekken zijn in verschillende afmetingen leverbaar zodat je de ruimte perfect kunt benutten.


Bouw je stellingkast

1 Hoogte
2 Breedte
3 Diepte
4 Legborden

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.

Andere toepassingen

Stellingkast-nl-336.jpg

Archief

Magazijnstellingen voor een overzichtelijke werkplek

Magazijnstelling

Stellingkast-nl-470.jpg

Werkplaats