image top

Wij staan altijd voor je klaar als je er zelf niet uitkomt.

Over Stellingkast.nl

Opbergen doe je samen met Stellingkast.nl.

Van een opbergrek voor in de kelder tot een designkast in de ontvangstruimte op de zaak. Wij helpen je graag. Je archief, schuur of garage opruimen? Stellingkast.nl geeft je de ruimte. Je eigen stellingkast op maat; Boekenkast, archiefstelling, magazijnstelling, kantoorkast, industriële kasten, stellingwand, opbergkast, garderoberek, inloopkast, opbergrek, stellingrek en legbordstellingen. Ook je eigen design stellingkast in het zwart voor in de woonkamer of elders in huis.

Stellingkast.nl B.V. een "echt" bedrijf. Niet alleen een webwinkel als doorvoerkanaal, maar een gedegen bedrijf. Wij leveren uw stellingkast uit eigen voorraad!

Al meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van opslagsystemen.

U bent van harte welkom om in onze showroom de diverse stellingkasten te bekijken.

Wij zijn geopend op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Tussen 12.30 en 13.30 uur hebben we lunchpauze.

image content middle

Stellingkast.nl is sinds 1999 actief. Eerst onder de naam A.R.S. Office & Storage B.V. en sinds 2009 als stellingkast.nl BV.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de metalen stellingkasten, die zijn ontworpen voor de industrie. Inmiddels worden deze ingezet van opbergrek in de berging tot design-rack in de ontvangstruimte.

Wij onderscheiden ons doordat we snel uit eigen voorraad de stellingkasten kunnen leveren. Daarnaast heeft onze productontwikkeling niet stil gestaan, laden, deuren, vakverdeling, lectuurlegborden en meer zijn uit voorraad leverbaar. De stellingkasten kunnen op maat worden gekozen en eventuueel worden voorzien van poederlak in je gewenste kleur.

Door onze "op het lijf geschreven" software en samenwerking met betrouwbare partners (fabrikanten, transporteurs e.d.) zijn wij in staat onze klanten snel de juiste opbergmogelijkheden te bieden tegen een scherpe prijs (eigen import).

Ons doel daarbij is onze klanten een tevreden en blij gevoel te geven, wat ons weer extra positieve energie geeft op de werkvloer. Vaak weten we bovenstaande te realiseren mede door de betrokkenheid van onze medewerkers.

Stellingkast.nl is altijd goed bereikbaar, telefonisch tijdens kantoortijden en natuurlijk 24/7 per e-mail.

De openingstijden van onze showroom zijn:
Maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur.

(we pauzeren tussen 12.30 en 13.30 uur).....de koffie staat klaar !!

Onze USP's

- Deskundig advies

- Klein team, korte lijnen

- Service hoog in het vaandel

- Al meer dan 25 jaar ervaring