Magazijnstelling metaal | 250x505x60cm | 30 legborden
  • Magazijnstelling metaal | 250x505x60cm | 30 legborden
  • stellingkast-nl-133.jpg
  • magazijnstelling-505cm.png
  • stellingkast-nl-190.jpg
  • stellingkast-nl-126.jpg

Magazijnstelling metaal 250(H)x505(B)x60cm(D) 30xlegborden

De metalen magazijnstelling biedt een uitstekende oplossing voor de opslag van zware lasten en grote hoeveelheden materialen. De stevige metalen constructie is perfect voor het opbergen van diverse materialen, van kleine handzame materialen tot grote zware dozen met over verpakkingen. Met afmetingen van 250 cm hoog, 505 cm breed en 60 cm diep, is deze stelling te plaatsen in veel verschillende locaties. Hij heeft dertig legborden (zes per sectie) met elk een draagvermogen van 150 kg per legbord gelijkmatig verdeeld. Drie kruisschoren zorgen voor de benodigde stabiliteit, terwijl de standaard plastic voetjes de vloer beschermen. De stelling is vervaardigd uit verzinkt staal met een duurzame metalen afwerking, ideaal voor langdurig gebruik in magazijnen.

Plus- en minpunten

Enorme opslagcapaciteit: Ideaal voor magazijnen en grote opslagruimtes met de behoefte aan het opbergen van zware materialen.
Makkelijk uit te breiden: als de behoefte voor opslag groeit kunnen eenvoudig meer legborden of secties worden toegevoegd.
Sterke constructie: Verzinkt staal en kruisschoren garanderen stabiliteit en duurzaamheid.
﹣ Geen pallets: Grote materialen en pallets zijn niet geschikt voor dit legbord systeem.
 

Montagegids

Elke magazijnstelling wordt geleverd met een gedetailleerde configuratietekening. Begin met het bevestigen van de voetjes en monteer vervolgens de staanders door de dragers in de profielen te plaatsen. Begin dan met het monteren van de legborden. 
Voor meer informatie, bekijk onze montage-instructies of de instructievideo.

Waarom kiezen voor Stellingkast.nl?

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen voor elk type opslagbehoefte. Onze materialen zijn van de hoogste kwaliteit om duurzaamheid en gebruiksgemak te garanderen. Ons klantenserviceteam staat klaar om je te helpen, van bestelling tot montage. Geniet van onze snelle en betrouwbare levering direct vanuit ons magazijn.

Wat klanten over ons zeggen?

Dick de Waard schreef op FeedBack Company: “Uitstekende ervaring. Vond dit bedrijf op de website. Nadat ik de bestelling had gedaan en tevens de betaling, ontving ik de bestelling binnen de afgesproken periode. Sterke punten: Men doet wat men belooft. Uitstekende en duidelijke werkomschrijving zelfs voor iemand met 2 linker en 2 rechterhanden.”

Ben jij ook tevreden na aankoop en montage? Schrijf dan ook een Google Review.

Magazijnstelling metaal 250(H)x505(B)x60cm(D) 30xlegborden


Afmeting: 
250cm (H) x 505cm (B) x  60cm (D)
Secties: 
5  secties (100-100-100-100-100cm)
Legborden: 
30x 100x60cm (BxD)
Draagkracht: 
100 kg per legbord, gelijkmatig belast
Schoring: 
3x Kruisschoor 
Voetjes: 
standaard plastic voetjes 
Afwerking: 
standaard metaal
Materiaal: 
Verzinkt staal

937,02
Hoogte: 250 cm
Breedte: 500 cm
Diepte: 60 cm
Aantal
Aanpassen