Magazijnstelling metaal | 220x405x40cm | 32 legborden
  • Magazijnstelling metaal | 220x405x40cm | 32 legborden
  • stellingkast-nl-10.jpg
  • stellingkast-nl-28.jpg
  • stellingkast-nl-220.jpg

Magazijnstelling metaal 220(H)x405(B)x40cm(D) 32xlegborden

Deze magazijnstelling biedt een ideale oplossing voor het organiseren van jouw magazijnruimte.  Ze bieden robuuste en betrouwbare opslagoplossingen voor een breed scala aan producten. De legborden zijn gemakkelijk aan te passen aan verschillende hoogtes, wat flexibiliteit biedt voor verschillende soorten voorraad. Deze stellingen zijn ook los in de ruimte te plaatsen en met voldoende loopruimte tussen de stellingen, zorgt deze opstelling voor een efficiënte en overzichtelijke opslagomgeving, waar producten eenvoudig toegankelijk zijn en het magazijn netjes blijft.

Plus- en minpunten

Scala aan diversiteit: 30cm diep tot 100cm diep. 100cm hoog tot 400cm hoog. Slechts 3 of 4 legborden per sectie of tot wel 20 legborden per sectie. Alles kan afhankelijk van de behoefte.
 Makkelijk uit te breiden: als de behoefte voor opslag groeit kunnen eenvoudig meer legborden of secties worden toegevoegd.
﹢ Sterke constructie: Verzinkt staal is sterk en duurzaam.
﹣ Geen pallets: Grote materialen en pallets zijn niet geschikt voor dit legbord systeem. 
 

Montagegids

Elke magazijnstelling wordt geleverd met een gedetailleerde configuratietekening. Begin met het bevestigen van de voetjes en monteer vervolgens de staanders door de dragers in de profielen te plaatsen. Begin dan met het monteren van de legborden. Liever de montage uitbesteden? Dat kan ook. Informeer naar de mogelijkheden.
Voor meer informatie, bekijk onze montage-instructies of de instructievideo.

Waarom kiezen voor Stellingkast.nl?

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen voor elk type opslagbehoefte. Onze materialen zijn van de hoogste kwaliteit om duurzaamheid en gebruiksgemak te garanderen. Ons klantenserviceteam staat klaar om je te helpen, van bestelling tot montage. Geniet van onze snelle en betrouwbare levering direct vanuit ons magazijn.

Wat klanten over ons zeggen?

Dick de Waard schreef op FeedBack Company: “Uitstekende ervaring. Vond dit bedrijf op de website. Nadat ik de bestelling had gedaan en tevens de betaling, ontving ik de bestelling binnen de afgesproken periode. Sterke punten: Men doet wat men belooft. Uitstekende en duidelijke werkomschrijving zelfs voor iemand met 2 linker en 2 rechterhanden.”

Ben jij ook tevreden na aankoop en montage? Schrijf dan ook een Google Review.

Magazijnstelling metaal 220(H)x405(B)x40cm(D) 32xlegborden

Afmeting
220cm (H) x 405cm (B) x  40cm (D)
Secties
4  secties (100-100-100-100cm)
Legborden
32x 100x40cm (BxD)
Draagkracht
75 kg per legbord, gelijkmatig belast
Schoring
2x Kruisschoor 
Voetjes
verstelbare plastic voetjes 
Afwerking
standaard metaal
Materiaal
Verzinkt staal

680,42
Hoogte: 220 cm
Breedte: 400 cm
Diepte: 40 cm
Aantal
Aanpassen