Confectierek metaal | 250x405x60cm | 8 confectiestangen
  • Confectierek metaal | 250x405x60cm | 8 confectiestangen
  • stellingkast-nl-168.jpg
  • Stellingkast-nl-463.jpg
  • stellingkast-nl-102.jpg

confectierek metaal 250(H)x205(B)x60cm(D) 8xgarderobestang

Dit confectierek metaal is ideaal als kledingrek voor het organiseren van kleding en accessoires. Met een afmeting van 250 cm hoog, 405 cm breed en 60 cm diep, biedt dit rek voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het ophangen van al jouw kleren.. Het kledingrek is voorzien van twaalf legborden en acht garderobestangen verdeeld over vier secties van elk 100 cm. Inclusief twee X-schoring voor de stabiliteit. Elk legbord kan een belasting van 75 kg dragen, waardoor de kast zowel stevig als praktisch is. De legborden en garderobestangen zijn in hoogte verstelbaar, en de afmetingen kunnen eenvoudig worden aangepast in de configurator. Perfect te gebruiken in kledingwinkels, showrooms of inloopkasten.

Voor- en nadelen confectierek metaal 

Voordelen:

  • Perfect als kledingrek voor kledingopslag  in grotere ruimtes.

  • Ruime opslagcapaciteit met 12 legborden en 8 garderobestangen.

  • Volledig aanpasbaar aan je behoeften.

Nadelen:

  • Vereist montage, hoewel dit eenvoudig is met de juiste instructies.

Hoe zet je dit confectierek in elkaar?

Het in elkaar zetten van dit kledingrek is eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap. Volg simpelweg de meegeleverde instructies en gebruik de bijgeleverde materialen om het rek stevig en veilig te monteren. Voor je het weet staat je ideale confectierek klaar voor gebruik. 

Toch nog hulp nodig?
 Lees onze montageuitleg of bekijk eenvoudig onze video om je te helpen.

Waarom bij ons kopen?

Bij Stellingkast.nl gaan we altijd voor maatwerk! Elk product wordt speciaal aangepast aan jouw wensen. En we gebruiken alleen de beste materialen, zodat je kast lang meegaat en supersterk is. Heb je vragen? Iedere collega in ons team kan je vragen beantwoorden, van orderpickers tot eigenaren. En wat betreft levering, we zijn snel en betrouwbaar!

Klanttevredenheid en ervaringen

Onze klanten zijn blij met de kwaliteit van onze producten, maar ook met de mate van inzetbaarheid van onze confectierekken. Lees de reviews op Google en ontdek waarom Stellingkast.nl dé plek is voor al je opslagoplossingen.
Klantfeedback: "4,9/5 - Meer dan 100 Google Reviews" R. Moerman van Google zegt: “Ik was op zoek naar een hoge stellingkast om de ruimte in de schuur ten volle te benutten. Stellingkast heeft goed afgewerkte stellingkasten, gemakkelijk te configureren. De aflevering was op tijd, goed verpakt, netjes en voorzien van duidelijke instructies. Zet wel oordoppen op, want het aanbrengen van de liggers op de staanders doe je het gemakkelijkst met een hamer en dat levert veel herrie op."

 

 

 

confectierek metaal 250(H)x205(B)x60cm(D) 8xgarderobestang


Afmeting: 
250cm (H) x 405cm (B) x  60cm (D)
Secties: 
4  secties (100-100-100-100cm)
Legborden: 
12x 100x60cm (BxD)
Garderobestang: 
8x 100cm (B)
Draagkracht: 
150 kg per legbord, gelijkmatig belast
Schoring: 
2x X-schoor 
Voetjes: 
standaard plastic voetjes 
Afwerking: 
Standaard metaal
Materiaal: 
Verzinkt staal

603,06
Hoogte: 250 cm
Breedte: 400 cm
Diepte: 60 cm
Aantal
Aanpassen