Kantoorkast metaal | 220x305x40cm | 17 legborden
  • Kantoorkast metaal | 220x305x40cm | 17 legborden
  • kantoorkast-103.jpg

Kantoorkast metaal 220(H)x305(B)x40cm(D) 17xlegborden

De Kantoorkast Metaal biedt een uitzonderlijke combinatie van stijl en functionaliteit. Deze kast is 220 cm hoog, 305 cm breed, en 40 cm diep, voorzien van drie secties en zeventien legborden, wat genoeg ruimte biedt voor al je materialen die je gebruikt op kantoor. Uitgerust met drie sets geborstelde metalen schuifdeuren en twee geperforeerde zijwanden, biedt deze kast een stijlvolle oplossing voor het opbergen van kantoorspullen.

De kast is vervaardigd uit verzinkt staal en heeft een standaard metalen afwerking, waardoor deze zowel duurzaam als visueel aantrekkelijk is. De dubbele kruisschoren zorgen voor de stabiliteit, terwijl de standaard plastic voetjes jouw vloer beschermen tegen krassen.

U ziet hier een voor ingestelde configuratie.
Let op! Deze is niet hetzelfde als de 1e afbeelding!

Plus- en minpunten:

Hoge draagkracht: Elk legbord kan veel gewicht dragen, ideaal voor zware kantoormaterialen.
Verstelbare legborden: De legborden kunnen naar wens worden aangepast voor maximale flexibiliteit. ﹢ Duurzaam en veilig: Sterk verzinkt staal en schuifdeuren voor beveiligde opslag.
﹣ Grote afmetingen: Kan te groot zijn voor kleinere kantoorruimtes.

Montagegids

Je ontvangt je kantoorkast met een gedetailleerde tekening van de configuratie. Begin met het bevestigen van de voetjes en monteer vervolgens de staanders door de dragers in de stijlen te tikken met een hamer. Installeer daarna de zijwanden om vervolgens de legborden en daarna de kruisschoren te monteren. Als de kast staat kunnen de schuifdeuren geplaatst worden.
Voor meer uitleg, bekijk onze montage-instructies of bekijk de instructievideo.

Waarom kiezen voor Stellingkast.nl?

We bieden maatwerkoplossingen en passen elk product aan op jouw specifieke wensen en behoeften. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor maximale duurzaamheid en gebruiksgemak. Ons hele team, van orderpickers tot eigenaren, staat klaar om je te helpen. Geniet van snelle en betrouwbare levering rechtstreeks van ons magazijn naar jouw locatie. 

Wat klanten over ons zeggen?

4,9/5 - Meer dan 100 Google Reviews

Dick de Waard schreef op FeedBack Company: “Uitstekende ervaring. Vond dit bedrijf op de website. Nadat ik de bestelling had gedaan en tevens de betaling, ontving ik de bestelling binnen de afgesproken periode. Sterke punten: Men doet wat men belooft. Uitstekende en duidelijke werkomschrijving zelfs voor iemand met 2 linker en 2 rechterhanden.

Ben jij ook tevreden na aankoop en montage? Schrijf dan ook een Google Review.Kantoorkast metaal 220(H)x305(B)x40cm(D) 17xlegborden


Afmeting: 
220cm (H) x 305cm (B) x  40cm (D)
Secties: 
3  secties (100-100-100cm)
Legborden: 
17 x 100x40cm (BxD)
Schuifdeuren: 
3x schuifdeursets geborsteld metaal
Zijwanden: 
2x zijwand perfo 220x40cm
Schoring: 
2x Kruisschoor 
Voetjes: 
standaard plastic voetjes 
Afwerking: 
standaard metaal
Materiaal: 
Verzinkt staal

653,66
Hoogte: 220 cm
Breedte: 300 cm
Diepte: 40 cm
Aantal
Aanpassen