Zolderstelling metaal | 250x405x40cm | 17 legborden
  • Zolderstelling metaal | 250x405x40cm | 17 legborden
  • Stellingkast-nl-422.jpg
  • Stellingkast-nl-438.jpg
  • Stellingkast-wandkast-73.jpg
  • stellingkast-nl-175.jpg

Zolderstelling metaal 250(H)x405(B)x40cm(D) 17xlegborden

Deze zolderstelling is aangekleed met veel accessoires waardoor de kast heel efficiënt en mooi jouw eigendommen kan opslaan. Door de zolderkast met de verschillende hoogtes van de stijlen en breedtes van de legborden slim aan te passen in de configurator krijg je een maatwerk kast met standaard voorraad onderdelen die prachtig langs een schuine wand staat. Met een afmeting van 250cm/200cm/150cm/120cm hoog, 405cm breed en 40cm diep, biedt deze zolderstelling veel opbergruimte voor je spullen langs een schuine wand. De stelling is voorzien van zeventien legborden in totaal, verdeeld over vier secties met verschillende hoogtes (250cm, 200cm, 150cm en 100cm). Inclusief twee kruisschoren voor de stabiliteit.  Door iedere staander te voorzien van zijwanden kan er niets uit de kast vallen. De lade en kledingstangen zorgen voor de finishing touch en maakt de kast kompleet. Perfect te gebruiken als opbergsysteem op zolder.

Plus- en minpunten

Ruim. Veel opslagruimte met zeventien legborden verdeeld over vier secties.
Zijwanden. De compartimenten zijn mooi gescheiden en er kan niets uitvallen.
kledingstangen. Mooie plek om de winter en zomer garderobe ieder seizoen te wisselen en op te slaan.
Grootte. De kast kan te groot zijn voor kleinere zolders of ruimtes met beperkte hoogte.

Waarom kiezen voor Stellingkast.nl? 

Maatwerk oplossingen: We passen elk product en elke configuratie aan om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Premium materialen: We gebruiken uitsluitend de beste materialen voor gebruiksgemak, duurzaamheid en stevigheid.

Uitmuntende klantenservice: Ons team staat altijd klaar om je te helpen met vragen of aanpassingen. Van de orderpickers tot de eigenaren, iedereen staat paraat om je te woord te staan.

Snel en betrouwbaar geleverd: Onze leveringen zijn snel en betrouwbaar, rechtstreeks vanuit ons magazijn naar jouw kantoor of woning.

Montage instructies

Bij de levering van de zolderstelling ontvang je standaard een afbeelding van jouw configuratie met daarbij een duidelijke montage handleiding. Begin met het monteren van de voetjes, gevolgd door het bevestigen van de staanders door de dragers in de stijlen te plaatsen. Vervolgens kun je de zijwanden monteren. Daarna kun je de legborden installeren en vervolgens de overige accessoires toevoegen.

Meer uitleg nodig? Check onze montageinstructies of bekijk de instructie video:

Wat klanten over ons zeggen:

4,9/5 - Meer dan 100 Google Reviews
Bart Verheijen schreef op FeedBack Company: “Verder geen telefonisch contact gehad. Bestelling invoeren is super simpel en ze komen de spullen op de juiste dag brengen. Alles zat erbij en van de kleine spullen (schroefjes etc) zelfs een paar extra. De stellingkast zelf is de degelijkste die ik ooit gezien heb en staat in geen vergelijking met eventuele goedkopere spullen van bekende (zweedse ;)) concurrenten. Je kunt heel gemakkelijk alles (hoogte, breedte, diepte, aantal legborden) aanpassen. Ik heb de kast alleen opgebouwd, met twee is handiger (ivm vasthouden) maar alleen kan prima. Enige benodigdheden zijn een (gummi) hamer en een schroefmachine.”Zolderstelling metaal 250(H)x405(B)x40cm(D) 17xlegborden


Afmeting: 
250cm/200cm/150cm/120cm (H) x 405cm (B) x  40cm (D)
Secties: 
4  secties (100cm-100cm-100cm-100cm)
Legborden: 
17x 100x40cm
Accessoires: 
4x zijwand dicht, 1x lade 100x40cm, 1x vakverdeelset 100x40cm en 2x kledingstang 100cm
Schoring: 
2x kruisschoor 
Voetjes: 
standaard plastic voetjes 
Afwerking: 
standaard metaal
Materiaal: 
Verzinkt staal

778,63
Hoogte: 250 cm
Breedte: 400 cm
Diepte: 40 cm
Aantal
Aanpassen