Voorraadkast metaal | 220x105x50cm | 6 legborden+lades
  • Voorraadkast metaal | 220x105x50cm | 6 legborden+lades
  • voorraadkast-50cm-diep.jpg

Voorraadkast metaal 220(H)x105(B)x50cm(D) 6xlegborden+lades

Deze voorraadkast, met een diepte van 50 cm biedt een slimme en praktische oplossing voor het opbergen van je voorraad in de kleine ruimtes. Met een hoogte van 220cm en breedte van 105cm, biedt het opslagruimte voor al je keuken benodigdheden. Met maar liefst 6 legborden en 3 lades kun je je voorraad georganiseerd en toegankelijk houden.

Voor- en nadelen:

+ Ideale oplossing voor smalle ruimtes met beperkte ruimte.

+ Ruime opslagcapaciteit met 6 legborden en 3 legborden.

+ Volledig aanpasbaar aan je wensen en behoeften.

- Kleine nisjes zijn misschien nog kleiner. Pas in dat geval de breedte aan in de configurator naar 85cm, 70cm of zelfs 55cm breed.

Hoe u deze voorraadkast monteert?

Het monteren van deze voorraadkast is eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap. Volg simpelweg de meegeleverde instructies en gebruik de bijgevoegde materialen om de kast stevig en veilig te monteren. Met een beetje handigheid heb je binnen de kortste keren je gewenste voorraadkast in elkaar gezet.

Hulp nodig?
Geen probleem! Bij de levering van je kast zit standaard een afbeelding van je configuratie. Na het monteren van de voetjes begin je met het monteren van de staanders door de dragers in de stijlen te monteren. Hierna eventueel de zijwanden. Dan kunnen de legborden gemonteerd worden en daarna de eventuele overige accessoires.

Meer uitleg nodig?
Check onze montageinstructies of bekijk de instructie video:

Waarom kopen bij Stellingkast.nl?

Altijd maatwerk! We passen elk product en elke configuratie aan naar jouw wensen. We gebruiken enkel hoogwaardige materialen! We selecteren alleen de allerbeste materialen voor gebruiksgemak, duurzaamheid en sterkte.

Vragen?
Ons voltallige team staat altijd paraat om je te helpen. Van onze orderpickers tot onze eigenaren, iedereen neemt met plezier de telefoon op om je te assisteren. En als het op levering aankomt, zorgen we voor snelheid! Je kunt rekenen op snelle en betrouwbare levering rechtstreeks van ons magazijn naar je kantoor of huis.

Klanttevredenheid en ervaringen

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Ze waarderen niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de flexibiliteit die onze aanpasbare voorraadkasten bieden. Lees de ervaringen op Google van onze tevreden klanten en ontdek zelf waarom Stellingkast.nl de beste keuze is voor al je opslagbehoeften.  
Dhr. A. Bonte schreef op ons Google bedrijfsprofiel:
 “ Je kent het wel. Verhuizen druk druk druk. Zo ook wij dus. Nog gauw even een stellingkast bestellen via internet. Na verzending en betaling kom je erachter dat je het verkeerde materiaal hebt besteld en de kasten te breed is. Oei wat nu. Even gebeld met stellingkast.nl. ik moet zeggen dat Jefrey en Dennis het perfect hebben opgelost. De kast werd teruggehaald en het geld is nog dezelfde dag teruggestort. Daarna direct een nieuwe stellingkast besteld welke inmiddels is geleverd en geplaatst. Je kunt dit natuurlijk normaal vinden maar lang niet elk bedrijf doet dit zo keurig Ik zeg dus Chapeau voor stellingkast.”

Voorraadkast metaal 220(H)x105(B)x50cm(D) 6xlegborden+lades


Afmeting: 
220cm (H) x 105cm (B) x  50cm (D)
Secties: 
1  sectie (100cm)
Legborden: 
6x 100x60cm (BxD)
Lades: 
3x 100x50cm (HxB)
Vakverdeling: 
1x vakverdeelset 100x50cm 
Voetjes: 
standaard plastic voetjes 
Afwerking: 
Standaard metaal
Materiaal: 
Verzinkt staal

544,43
Hoogte: 220 cm
Breedte: 100 cm
Diepte: 50 cm
Aantal
Aanpassen