Werkbanken

Stevige werkbanken voor elke klus - Creëer jouw ideale werkplaats

Ontdek de veelzijdige werktafels

Bij Stellingkast.nl bieden we een uitgebreid assortiment zeer stevige werkbanken aan, geschikt voor diverse werkruimtes. Onze werktafels hebben een robuust, zwaar onderstel met daarbovenop een solide 38 mm dik MDF werkblad. Het standaard metalen onderblad biedt extra opslagruimte. Met een standaard hoogte van 95 cm zijn ze ergonomisch ontworpen voor comfortabel werken.

Je hebt de keuze tussen een vaste of verrijdbare werktafels, waarbij de verrijdbare variant is uitgerust met solide geremde zwenkwielen voor optimale mobiliteit. Daarnaast zijn er ook opstanden leverbaar voor extra functionaliteit.


Werkbank_MI_vast_1.jpg
Werkbank_MI_vast_1.jpg Stellingkast-nl-308.jpg Stellingkast-nl-378.jpg Stellingkast-nl-456.jpg Stellingkast-nl-377.jpg

Robuuste werktafels bieden stevigheid en functionaliteit voor elke klus

Onze werkbanken kunnen aangepast worden naar uw specifieke wensen. Naast onze standaard werktafels bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze stellingkasten als frame en deze bijvoorbeeld te combineren met handige lades. Zo kunnen we een op maat gemaakte werkplaats creëren welke perfect aansluit bij de behoeften.

Een professionele werkplaats, garage of je hobbyruimte inrichten ?? Samen met Stellingkast.nl vinden we de juiste oplossing en bieden we de functionaliteit die je helpt bij elke klus.

Bekijk nu ons assortiment werktafels op Stellingkast.nl!


Rackman smiling

Speciale wensen?

Wij denken graag met je mee.
Laat het ons weten

Keuzestress?

Kies één van onze standaard stellingkasten of pas deze naar wens aan.