Stripboeken stellingkast - Beeldverhaal Amsterdam

 

In 2011 werden we benaderd door Jeanet Scheepers die met haar stripboekenwinkel ging verhuizen om de stellingkasten te leveren. Ze had een heel duidelijk beeld hoe de winkel eruit moest gaan zien en vond dat onze kasten daar goed geschikt voor waren. We hebben mooie kasten gemaakt waar stripboeken goed gepresenteerd konden worden en tegelijkertijd ontzettend veel opbergruimte bood voor de duizenden stripboeken die ze per genre moet opslaan. Met gebruik van veel lectuur legborden, terugvallende legborden, deuren en speciaal gemaakte lage presentatie tafels is de inrichting erg mooi geworden.

Over Beeldverhaal:

Beeldverhaal Amsterdam is een regelrechte trouvaille voor wie van beeld en taal houdt. De collectie is ontzettend ruim: heel veel genres, kinderboeken, zeldzame exemplaren, bestsellers, speciale edities, experimenten, bijzondere uitgaven. Wat er niet staat, kan worden besteld. Datzelfde geldt voor de stripboeken. Ze zitten in een niche – iedereen kent iedereen – waarin de liefde voor het beeldverhaal hun allemaal bindt.’

De meeste boeken in de winkel zijn Nederlands- en Engelstalig. Het interieur is een eigen ontwerp van Jeanet. ‘Tikje eigenwijs hé… Alles staat op genre, op iedere plank 100 kilo.

boekenkasten-stripboekenwinkel

Beeldverhaal
Bilderdijkstraat 80
1053 KW Amsterdam
http://beeldverhaalamsterdam.nl/

 
Geplaatst in: Portfolio